Massage

Massages activeren de bloedsomloop, waardoor de spieren, organen, botten en huid meer verse voedingsstoffen krijgen. De energiedoorstroming wordt bevorderd, waardoor het lichaam nieuwe energie krijgt! 

Olivia zorgt ervoor dat u Me-Time als herboren zal verlaten!

Maak hier uw afspraak!

Klassieke massage

Het doel van deze massage is in de eerste plaats gericht op een goede doorbloeding in de huid en de spieren, ontspanning van verkrampte spieren en afvoeren van afvalstoffen. Huid en spieren worden zachtjes ingestreken en gekneed met een essentiële olie, waardoor spanning en vermoeidheid wegebben en plaatsmaken voor nieuwe energie.

€ 45 voor 1 uur

Energetische massage

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

€ 45 voor 1 uur

Hotstone massage

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching effect” op de spieren.

€ 50 voor 1 uur

Bindweefsel massage

Zoals de naam al zegt wordt de bindweefselmassage uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) en de massage kan op het hele lichaam worden toegepast. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid.

€ 50 voor 1 uur gezicht

€75 voor 1 uur lichaam